Scouts Waasmunster Bruncht 2017

Scouts Waasmunster Bruncht

19 november 2017 verwachten wij u voor een overheerlijke brunch
in ons Scoutshuis . Van 10 tot 14 uur zijn jullie welkom voor een lekker bordje en drankje!

Scouts Waasmunster presenteert: Brunch op zondag

Er zijn 4 formules:

1) Standaard formule | € 12
Kiest u voor een standaard ontbijt, dan geniet u van 1 boterkoek (croissant of chocoladebroodje), 2 pistolets, 1 koud drankje (melk of fruitsap), 1 warm drankje (koffie of thee), beleg (kaas, hesp, confituur, smeerkaas, salami), eitje met spek en een kom tomatensoep.

2) Healthy formule | € 15
Voor de gezonde boys en girls onder ons is er de healthy formule. Hierbij krijg je bovenop het standaard ontbijt nog granola met vers fruit en yoghurt.

3) Cava formule | € 18
In de cava formule zit een glas cava, een stuk quiche met een zomers slaatje bovenop het standaard ontbijt.

4) Kinder formule | € 10 | tot 12 jaar
De kinder formule is iets anders en bestaat uit 1 sandwiches, 1 boterkoek (croissant of chocoladebroodje), 1 koud drankje (melk of fruitsap), 1 warm drankje (chocolade melk of thee), beleg (hespenworst, chocolade, smeerkaas) en 1 portie spek met ei.

Een stevige linker,
de leiding van Scouts Waasmunster

Bestellen kan via onderstaande link: