Wie zijn we?

Scouts en Gidsen OLV Ter Heide Waasmunster is een scoutsgroep die al bestaat sinds 1 januari 1960.

Vandaag de dag tellen wij meer dan 300 leden. Met onze  50-koppige leidingsploeg proberen wij iedere week de leukste, origineelste en meest ontspannende vergaderingen te geven, met als motto: "Laat een kind een kind zijn!!"

Waar?

Je vindt ons in de Rivierstraat 39 in Waasmunster. Hieronder vind u een plannetje hoe je ons kan bereiken.

Lid Worden?

Alle jongens en meisjes vanaf 6 tot 17 jaar zijn welkom. Wanneer uw kind eens wil kijken of scouts iets voor hem/haar is mag hij/zij 2 keer gratis komen proeven van onze activiteiten. Bij de 3e keer vragen wij om uw kind in te schrijven. Door het lidgeld te betalen is uw scoutsboy of scoutsgirl voor een volledig scoutsjaar verzekerd, kan het gebruik maken van ons spelmateriaal en krijgt hier iedere week een fantastische scoutsnamiddag.

Als je lid wil worden van onze vereniging, dan kan je hierboven simpelweg op het menu "Lid Worden" klikken en het formuliertje invullen.

Bij vragen, aarzel dan niet en contacteer grl@scoutswaasmunster.be . Wij zullen graag antwoorden op al uw vragen!