Woeling

Op zaterdag 8 september is het eindelijk weer zover! Naar jaarlijkse traditie presenteert Scouts Waasmunster DE WOELING!

's Middags beginnen we van 13-17u met de overgang voor de leden.

Vanaf 17u kan je in een sfeervol en scoutesk kader komen aperitieven op het terrein en kunnen de kleinsten zich uitleven op de speeltuin. Om 18u steken we de barbecue aan en kan je tot 21u komen eten. Je kan kiezen uit:

• Kindermenu €5
  • Hamburger & braadworst €10
  • Kipfilet €10
  • Vegetarisch €10
  • Zalm €12
  • Hesp aan't spit €12
  • Entrecôte €15

En dit telkens met groenten en brood erbij.

Kaarten zijn niet meer online verkrijgbaar! Je kan wel nog kaarten krijgen door naar ons scoutsterrein (Rivierstraat 39, Waasmunster) te komen op donderdag 7 september vanaf 14u en vrijdag 8 september vanaf 10u. Zaterdag kan je ook nog op de woeling zelf kaarten krijgen, maar het aanbod dan is beperkt!

Binnenkort zullen kaarten ook verkrijgbaar zijn via givers en jin.

Na de barbecue kan je genieten van een bandje (binnenkort meer info). Nadien is er ook nog beestige fuif om af te sluiten.

Kom dus zeker eens langs, 't zal weer de moeite zijn!

Nen stevige linker,
Scouts Waasmunster